Verzendbeleid

Verzendbeleid en transport
  • De verzendkosten worden met de klant overeengestemd op basis van de grote van de bestelling, de woonplaats, en de afstand vanaf het Head-Boards magazijn naar uw woonadres, Wilt u graag meer info?
    Stuur dan een mail naar info@head-boards.nl of bel naar 085 060 0275
  • Complete bedden worden altijd gratis gemonteerd en geleverd, tenzij anders aangegevenVerzending

a. Het lever- en montage adres dienen overeen te stemmen.
c. De levering vindt plaats op een nader te bepalen tijdstip. Dit is in overleg tussen de transporteur en de consument.
d. De levering vindt plaatst tot achter de eerste (voor)deur. Woon je in een woonhuis dan wordt de de bestelling tot in de hal geleverd. Bij appartementen in de hal of portiek op de begane grond.
e. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen en om de bezorger te assisteren wanneer noodzakelijk.
f. Wanneer je niet thuis bent op de afgesproken tijd dan wordt de bestelling retour genomen en worden er €75,00 ex. BTW handelingskosten in rekening gebracht.
h. Voor de ontvangst van bestelling moet worden getekend. Zonder handtekening mag de chauffeur geen goederen afleveren, tevens is de chauffeur ook verplicht om een foto te nemen van de levering als bewijslast.
i. Wanneer bij afleveren onderdelen ontbreken of zijn beschadigd dient dit direct aan de chauffeur te worden medegedeeld.
j. Op de levering zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Head-Boards van toepassing hiervoor verwijzen we u naar onze website.
k. Voor eventuele inmeet fouten wordt de klant zelf verantwoordelijk gehouden de kosten voor een aanpassing of eventuele wijziging kan niet bij Head-Boards worden verhaald.

Montage
a. Het montage team zal naar eigen inzicht keuzes maken in gereedschappen en materialen benodigd voor montage, waaronder bevestigingsmiddelen, zoals schroeven, lijmen, kitten, dichtingsmiddelen en dergelijke.
b. Materialen ter hand gesteld door aannemer of derden zullen niet worden verwerkt.
c. Wanneer de montagesituatie afwijkt van de inmeetsituatie zullen de montagekosten geheel of gedeeltelijk doorberekend worden.
d. Wanneer tijdens montage onregelmatigheden worden geconstateerd (als verkeerd bestelde artikelen, manco’s of beschadigingen) zal montage van het betreffende element worden gestaakt.
e. Herstelwerkzaamheden worden uitsluitend verricht binnen productiedagen die door Head-Boards gehanteerd worden.
f. Wanneer een woning of ruimte te vochtig is om de Head-boards panelen te verwerken (bijvoorbeeld vanwege recente stuc werkzaamheden), zal montage in die ruimte niet plaatsvinden.
g. Elektriciteit dient binnen redelijke afstand gratis ter beschikking te worden gesteld.