ONS TEAM

Bij ons vind je een gepassioneerd team van specialisten in stoffering, interieurbouw, projectmanagement en planning, interior design, productontwikkeling, en accountmanagement. Wij zijn jouw complete partner voor projecten, zowel nationaal als internationaal. Onze toegewijde slaapspecialisten staan klaar om het beste slaapcomfort te bieden aan jouw gasten, terwijl onze marketing- en positioneringsstrategen ervoor zorgen dat jouw hotel de aandacht krijgt die het verdient.

MOGELIJKHEDEN

Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige matrassen en bedsystemen voor jouw hotelgasten of het slim organiseren van montage en inhuizing, wij zijn er om jouw visie te realiseren en jouw investering in het hotel te optimaliseren. Met ons team van ervaren montage- en projectcoördinatoren zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van een onvergetelijke ervaring aan jouw gasten. Met ons als jouw partner ben je verzekerd van succes in de hospitalitybranche.

SAMENWERKEN

We streven naar langdurige samenwerkingen waarin we niet alleen projecten tot leven brengen, maar ook samen groeien. Onze expertise strekt zich uit tot online marketing, met speciale aandacht voor het creëren van interessante acties en content voor onze social media kanalen, waar maandelijks 300.000 tot 500.000 hotelchique doelgroepen worden bereikt. Graag dragen wij als partner graag bij aan het creëren van nieuwe hotel gasten voor jouw unieke hotel concept!

Contact us

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

maatwerk projecten van ontwerp tot en met realisatie!
 • Ervaar luxe: Bezoek onze ruimtes met hotelkamers van 3-sterren plus tot 5-sterren suite niveau. ✓
 • Realistische indruk: Ontdek wat elke kwaliteitsklasse te bieden heeft. ✓
 • Plan uw bezoek: Maak een afspraak en beleef de ultieme hotelervaring. ✓
 • Projectinspiratie: Laat u inspireren voor uw eigen hotelprojecten. ✓
 • Deskundig advies: Ontvang informatie over de voordelen van elke categorie. ✓

Neem nu contact met ons op en ervaar de veelzijdigheid van ons aanbod!

Wensen bespreken

Bij ons draait alles om het creëren van de ultieme gastenervaring. We beginnen met een diepgaand gesprek met jou om de kern van jouw visie en de gewenste sfeer voor de kamers te begrijpen.

De mogelijkheden

Onze in-house architecten gaan vervolgens aan de slag, waarbij ze jouw input combineren met hun creatieve expertise en de bouwtekeningen van het hotel. Daarna bezoeken we jouw locatie om de huidige situatie te beoordelen en alle opties te bespreken.

Het resultaat

Het resultaat? Een reeks verbluffende ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw concept. We presenteren meerdere voorstellen zodat jij de vrijheid hebt om het perfecte design te kiezen dat past bij jouw hotel en de voorkeuren van jouw gasten.

Waarom kiezen voor Head-Boards?
 • Het hotelaanbod van Head-Boards is duurzaam en hufterproof. De stoffen zijn makkelijk te reinigen en gaan lang mee.

 • Head-Boards ontwerpt de hotelkamers, in 2D en 3D, op locatie en komt snel met een prijs.

 • Head-Boards neemt volledig het projectmanagement op zich en ontzorgt hierin de hoteleigenaar.

 • Head-Boards monteert op locatie, levert op tijd en kan snel leveren. Tijd is geld.

 • Head-Boards levert een prachtige kamer op welke lang mee gaat, makkelijk te vervangen is wanneer er iets kapot gaat, demontabel.

 • De Hotelgast krijgt een volledige unieke experience welke in lijn staat met de identiteit van het Hotel.

Klant case van der Valk

Startfase van het project ⮕

Bij het project voor Van der Valk hebben wij als Head-Boards vanaf de materialisatiefase tot aan advies in de uitstraling meegedacht om de bestaande, verouderde kamers naar een hoger niveau te tillen

van 2D, 3D tot realisatie ⮕

De wens van het hotel was om snel te produceren, daarom heeft ons design team veel uit handen genomen voor de opdrachtgever. Binnen twee dagen na contact hebben wij vier verschillende ontwerpen aangeleverd.

TOT EEN ADVIES OP MAAT ✔

We hebben geadviseerd over de stofkwaliteiten, met aandacht voor brandwerendheid en duurzaamheid, en hebben ervoor gezorgd dat alles binnen de juiste prijsklasse viel met levergarantie vanwege de snelle levering.

Geef jouw hotel een 5 sterren make-over!

Hoe gaat jouw
hotelkamer worden?

Luxury Hotel Bedrooms

Head-Boards Hotel Bedden collectie

RAI AMSTERDAM HOTEL SHOW 2024

AFTERMOVIE
ontdek

Prestige

ontdek

Superior

Ontdek

Hotel matrassen

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.