Team head-boards

Over ons

Head-Boards is een familiebedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Het team bestaat uit ondernemers en medewerkers met ieder zijn of haar eigen expertise. Het samenbrengen van deze verschillende expertises zorgt voor een uniekeinnovatieve en creatieve creaties voor jouw droomslaapkamer of interieur projecten.

Teamwork makes dreamwork!

Head-Boards is ontstaan doordat de oprichters oneindig op zoek waren naar de juiste luxueuze finishing touch voor de perfecte droomslaapkamer: een design bed met hoofdbord, zoals je die kent van luxe hotels. 

Head-Boards maakt het mogelijk en brengt deze luxe naar jou toe. Je zult met een hoofdbord of design bed van Head-Boards het gevoel hebben dat je leeft in een hotel of luxueuze villa.

Van een inmeetservice met architect aan huis tot persoonlijk advies in onze showroom in ’s-Hertogenbosch.

Head-Boards heeft een duidelijke missie en visie om jouw als klant, interieurontwerper, designer, stylist of architect goed van dienst te kunnen zijn met de juiste professionele hulp en advies.

Missie en Visie

Onze missie is om iedereen het gevoel van rijkdom, comfort en luxe te geven door middel van samengestelde op maat gemaakte hoofdborden, design bedden, banken op maat en accessoires.

Om onze missie waar te kunnen maken werken wij alleen met hoogwaardige materialen en producten. 

Head-Boards biedt de klant het beste van het beste en alle garanties om er een fantastische aankoop van te maken. 

Head-Boards gaat niet alleen voor een mooi uiterlijkmaar ook voor een langdurige duurzame kwaliteit van onze producten.

Onze visie is om Nederland en België te voorzien van een op maat gemaakt hoogwaardig, stijlvol en luxueus hoofdbord met een comfortabel en exclusief design bed voor het ultieme luxe gevoel.

Kennis maken?

Bel +31 85 060 02 75 of vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.