oriënterende fase

stap 1

In de oriënterende fase ga je op zoek naar een voorbeeld van jouw droomslaapkamer. Vanuit hier kunnen wij samen met je kijken naar de mogelijkheden.

Dit binnen jouw gewenste budget en de perfecte combinatie in uw woning. 

informatieve fase

stap 2

Onze specialist zal je begeleiden bij het bepalen van het gewenste formaat hoofdbord die passend is in jouw eigen ruimte. 

Daarnaast kijkt onze adviseur samen met je naar de gewenste kwaliteit en comfort van het matras. 

Je krijgt één persoonlijk adviseur die jou van A tot Z begeleidt. 

architect aan huis

stap 3

De Head-Boards architect komt bij jouw thuis langs voor het technische aspect

Onze architect meet alles op en bekijkt wat er bouwkundig mogelijk is vanuit de besproken wensen met onze adviseur. 

Vervolgens wordt er een 2D architect tekening gemaakt. Door de 2D tekening zie je visueel jouw ontworpen hoofdbord en kunnen wij deze direct gebruiken voor onze productie.

offerte fase

stap 4

Vanuit de 2D architect tekening kan de persoonlijk adviseur een definitieve offerte opstellen met alle elementen die in de tekening te zien zijn. 

Vanuit de ontvangen offerte kijkt onze adviseur graag naar jouw wensen voor de start van de productie en passende accessoires. 

De 2D tekening ontvang je met de offerte per mail.

start productie

stap 5

Bij akkoord op de offerte vanuit de 2D tekening wordt direct de productie in gang gezet. Dit gebeurd uitsluitend in Nederland. De levertijd is gemiddeld tussen de 6 en 10 werkweken. 

Om je tegemoet te komen binnen de betalingsprocedure bij Head-Boards maken wij gebruik van 3 betalingstermijnen. Hierdoor hoef je niet het gehele bedrag in één keer te betalen.

montage

stap 6

Tijdens het productieproces wordt jij door jouw persoonlijk adviseur op de hoogte gehouden van jouw droomproject. Bij betaling is al duidelijk op welke dag wij komen monteren.

Na ons productie proces van 8-10 werkweken komen wij samen met ons gespecialiseerde Head-Boards montageteam monteren.

tevredenheid

stap 7

Jouw persoonlijk adviseur controleert direct na het moment van montage of je tevreden bent met het eindresultaat. 

Voor de Head-Boards matrassen heb je 3 maanden proeflig garantie.  Binnen deze drie maanden kun je thuis in jouw eigen omgeving meten of je de gewenste nachtrust behaalt.

Indien je een ander matras wenst dan gaat jouw persoonlijke adviseur direct met jou op zoek naar een passend alternatief.

Neem contact op met onze adviseurs

Heeft Head-Boards jouw aandacht gewonnen en wil je samen met Head-Boards jouw droomslaapkamer verwezenlijken? Wij ontzorgen je volledig in de aankoop en zorgen voor het perfecte resultaat!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.