Werkwijze

Wilt u uw droomslaapkamer realiseren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze eigen adviseurs of ons netwerk van interieurontwerpers helpen u graag verder.

Oriënterende fase
stap 1

In de oriënterende fase gaat u op zoek naar een voorbeeld van uw droom slaapkamer. Vanuit hier kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden. Dit binnen uw gewenste budget en de perfecte combinatie in uw woning. 

Informatieve fase
Stap 2

Plan via de website een adviesgesprek in met een van onze specialisten. U krijg één contactpersoon die u begeleidt van A tot Z. 

Onze specialist zal u begeleiden bij het bepalen van het gewenste formaat panelen die passend zijn in uw eigen ruimte. Daarnaast kijkt onze adviseur samen met u naar uw gewenste kwaliteit en comfort matras. 

Advies aan huis
Stap 3

Uw persoonlijke Head-Boards adviseur komt bij uw woning langs. Gedurende de advies afspraak wordt alles besproken van de stofkeuze tot aan de accessoires. Dit allemaal binnen uw gewenste budget. Indien u meer informatie en advies wenst over de Head-Boards slaapsystemen dan kijkt uw persoonlijke adviseur graag naar uw huidige ligcomfort, uw lichaamsklachten en uw gewenste ligcomfort. 

Architect aan huis
Stap 4

De Head-Boards architect komt bij u thuis langs voor het technische aspect. Onze architect meet alles voor u op en bekijkt wat er bouwkundig mogelijk is vanuit uw besproken wensen met onze adviseur. Vervolgens maakt hij een 2D architect tekening. Indien u meerdere ruimtes een ontwerp wenst, is dit mogelijk. Door de 2D tekening ziet u visueel uw ontworpen hoofdbord en kunnen wij deze direct gebruiken voor onze productie.

offerte fase
stap 5

Vanuit de 2D architect tekening kan uw persoonlijke adviseur een eindofferte opstellen met alle elementen die in de tekening te zien zijn. Vanuit de ontvangen offerte kijkt onze adviseur graag naar uw wensen voor de start van de productie en passende accessoires. 
Daarbij krijgt u de 2D tekening per mail. 

start productie
stap 6

Bij akkoord op de offerte vanuit de 2D tekening wordt direct de prodcutie in gang gezet. Dit gebeurd uitsluitend in Nederland. De levetijd is gemiddeld tussen de 6 en 10 werkweken. 

Om u tegemoet te komen binnen de betalingsprocedure bij Head-Boards maken wij gebruik van 3 betalingstermijnen. Hierdoor hoeft u niet het gehele bedrag in één keer te betalen.

montage inplannen
stap 7

Head-Boards houdt altijd rekening met ieder zijn drukke agenda. Wij begrijpen dat u niet elke dag beschikbaar bent voor een montage moment. Daarom wordt in overleg met uw eigen adviseur een montage dag ingepland. U wordt in de tussentijd altijd op de hoogte gehouden over uw bestelling. 

tevredenheid
stap 8

Uw adviseur controleert direct na het moment van montage of u tevreden bent met het eindresultaat. Voor de Head-Boards matrassen heeft u 3 maanden proeflig garantie. Binnen deze drie maanden kunt u thuis in uw eigen omgeving meten of u uw gewenste nachtrust behaalt of niet. Indien u een ander matras wenst dan gaat uw persoonlijke adviseur direct met u op zoek naar een passend alternatief. 

Neem contact op met onze adviseurs

Heeft Head-Boards uw aandacht gewonnen en wilt u samen met Head-Boards uw droomslaapkamer verwezenlijken? Wij ontzorgen u volledig in uw aankoop en zorgen voor het perfecte resultaat!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.