Bekijk wie u voor ging...

★★★★★

In eerst instantie wilde wij het hoofdbord bij Head-Boards kopen en het bed ergens anders. Wij zijn heel erg blij dat we dit niet gedaan hebben!! Wat een TOP comfort.. elke avond verlang ik weer naar ons heerlijke bed. Eerlijk gezegd is dit pas echt het top punt van luxe, ik geniet elke keer weer als ik in ons bed lig. Het is gewoon net een echte hotel suite doormiddel van het perfecte design en het ultra luxe slaapcomfort. In één woord; perfectie!Wij hebben trouwens ook nachtkastjes, bedbankje en een poef voor in de inloopkast laten maken. Ideaal dat dit bij 1 partij allemaal kan.

Marie-Jose
Trustpilot
★★★★★

Luisteren naar de wensen van de klant en denken mee in oplossingen. Daarnaar is de prijs kwaliteitsverhouding perfect. Echt een aanrader voor iedereen die niet iets standaards wil zoals je dat bij de reguliere zaken ziet.

Cees
Trustpilot
★★★★★

super tevreden over dit bedrijf!
Ze leggen contact en bespreken hoe het het beste wordt zoals jij wil. ook contact wanneer het verzonden wordt zodat je kunt regelen dat je thuis bent.Het resultaat is prachtig en kwaliteit ook.
Verder makkelijk te bevestigen !!
een dikke tien !!!

Sylvia
Trustpilot
★★★★★

Als jong meisje sloeg ik zulke bedden op mijn Pinterest, en toen ik zag dat die droom werkelijkheid kon worden door Headbords was ik gelijk verkocht. En wauw wat zijn we toch blij met het bed. Elke dag alsof we in een hotel wakker worden. Hartstikke bedankt!

Juliette
Trustpilot
★★★★★

Ik was al enige tijd opzoek naar een mooi, kwalitatief goed hoofdbord. Ik had een specifiek idee en een bepaalde kleur in gedachte. Geen enkel bedrijf kunnen vinden dat op deze wijze maatwerk kan leveren. Door een collega werd ik gewezen op het bedrijf Head-Boards. De communicatie verliep snel en professioneel. Er werd goed meegedacht en geadviseerd. De kwaliteit en de wijze waarop maatwerk kan worden geleverd, laat zien dat ze vakkundig zijn en passie hebben voor het vak. Al met al een echte aanrader. Het eindresultaat is prachtig geworden!

K.Doms
Trustpilot

"Head-Boards gives you a luxury lifestyle"