Inmeetservice aan huis

Head-Boards komt met een adviseur en architect bij uw thuis!

Wij bieden tegen betaling een inmeetservice aan bij u op locatie. Het specialistenteam komt dan bij uw woning langs om de juiste maat voor uw toekomstige bed en/of hoofdbord te bepalen. Tijdens het inmeten wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld:

  • Uitsparingen voor stopcontacten
  • Lichtschakelaars
  • Wandlampjes
  • Nachtkastjes
  • Plinten
  • Overige bijzonderheden

Door de inmeetservice kan Head-Boards de allerhoogste kwaliteit bieden. Als klant krijgt u een uniek ontwerp hoofdbord en design bed op maat inclusief 2D tekeningen. Met de inmeetservice heeft u garantie op een perfect ingemeten Hoofdbord en Bed. 

Met de inmeetservice wordt het realiseren van uw droomslaapkamer gemakkelijk werkelijkheid! 

Van de inmeetservice en het op maat produceren van uw droom bed, tot aan een montageservice aan huis. Head-Boards ontzorgt u volledig in uw aankoop en het resultaat zal altijd perfect zijn!

 

 

Design Make-up Tafel
Design Make-up Tafel
Design Make-up Tafel

Design Make-up Tafel

Welke vrouw wilt dit tegenwoordig nou niet?

Begin jouw dag perfect aan jouw op maat gemaakte make-up tafel. Het geeft jouw kamer een luxe uitstraling. De tafel kan gerealiseerd worden in verschillende materialen, kleuren, formaten en stijlen. Ga je voor eiken of wil je er een messing in verwerkt hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. De kaptafel is netjes afgewerkt en wij kunnen deze leveren met spiegel, poef en bijpassende lichtschakelaars of wandcontactdozen. 

Vraag een offerte aan om in contact te komen met onze persoonlijke adviseurs.