Formaat & aantal berekenen

Head-Boards helpt u met het berekenen van het formaat en aantal panelen die u nodig heeft voor uw hoofdbord. Eerste dient u de volgende keuzes te maken:

  1. Welke vorm paneel: Vierkant, Rechthoekig, Verticaal kort, Verticaal lang, Horizontaal, Hongaarse punt of een eigen ontwerp?
  2. Hoe breed wilt u het hoofdbord? Even breed als uw bed of breder?
  3. Hoe hoog wilt u het hoofdbord? Bereken vanaf de plint of vanaf de grond.
  4. Wilt u het hoofdbord tot het plafond of juist niet?                                               

Er is voor u een simpel hulpmiddel in de vorm van een tabel gemaakt om te weten te komen hoeveel panelen u nodig heeft voor het hoofdbord. In deze tabel is ook direct de prijs van het hoofdbord te zien. 

Kijk in de tabel eerste naar de vorm paneel die u graag wilt en vervolgens zoekt u naar de juiste breedte en hoogte combinatie. Vervolgens ziet u de hoeveelheid panelen die u nodig heeft om uw mooie nieuwe hoofdbord te maken.


Design Make-up Tafel
Design Make-up Tafel
Design Make-up Tafel

Design Make-up Tafel

Welke vrouw wilt dit tegenwoordig nou niet?

Begin jouw dag perfect aan jouw op maat gemaakte make-up tafel. Het geeft jouw kamer een luxe uitstraling. De tafel kan gerealiseerd worden in verschillende materialen, kleuren, formaten en stijlen. Ga je voor eiken of wil je er een messing in verwerkt hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. De kaptafel is netjes afgewerkt en wij kunnen deze leveren met spiegel, poef en bijpassende lichtschakelaars of wandcontactdozen. 

Vraag een offerte aan om in contact te komen met onze persoonlijke adviseurs.