Voordelen van eetkamerbanken

Als u aan een eettafel denkt, denkt u waarschijnlijk  meteen aan eetkamerstoelen. Maar heeft u ook eens gedacht aan een eettafelbank? Deze veelzijdige must-have draagt niet alleen bij aan een praktische indeling, maar creëert ook direct extra sfeer in uw eethoek. Een eettafel bank is eindeloos te combineren, zet er luxeuze eetkamerstoelen bij, combineer ze met fauteuils in dezelfde uitvoering of zet aan de andere kant van de tafel nog een losse eetkamerbank voor een strak geheel.

 

Creëer meer ruimte

Waarom een eetkamerbank? Het grote voordeel van eetkamerbanken is dat u aan een kant van de eettafel minder ruimte nodig hebt. Zo rekent u doorgaans bij losse eetkamerstoelen een meter om de stoel aan en van de tafel te schuiven. Doordat de Head-Boards bank een vast element is, zet u deze op een afstand van ongeveer 60 cm van de tafel. Zo kant u gemakkelijk plaatsnemen en goed bij de tafel komen én bespaart u daarmee direct minstens 40 cm aan ruimte. 

Praktische tafelindeling 

Eetkamerbanken zijn er in alle vormen en maten. Zo begint u al bij een praktische 2-persoons eettafelbank en kunt u uitbreiden tot een royale 4-zits eetkamerbank. Maar wist u dat u voor 5 personen ook heel goed kunt kiezen voor een 3-persoons eettafelbank? Zo vervangt de bank de plek van 3 stoelen, waarbij u 2 stoelen aan de andere kant van de eettafel kunt zetten. Zo kunt u gezellig tafelen zonder dat iemand aan de kopse kant hoeft te zitten. Een ander prachtig alternatief is de welbekende ronde horeca eetkamerbank. U benut optimaal de zitruimte en past perfect bij de grote trend van ronde eettafels. 

 

Uw eetkamerbank inspiratie 

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.