Nieuw bij Head-Boards: Houten panelen!

- Praktisch, Duurzaam & Stijlvol -

Een ruimte met een slechte akoestiek is niet comfortabel en vervelend, het kan zelfs tot stress en hoofdpijn leiden. Het verbeteren van de akoestiek is daarom geen overbodige luxe. Door de gebruikte materialen wordt galm in grote mate gereduceerd en wordt uw geluidsomgeving aanzienlijk verbeterd. Buiten de geluidsvoordelen is een lattenwand of plafond met onze luxe houten panelen ook vooral een smaakvolle en moderne toevoeging aan het interieur van je klant.

 

Creëer een warme uitstraling

Een lattenwand of lattenplafond van onze akoestische panelen geeft de ruimte een moderne, maar tevens warme en natuurlijke uitstraling. De panelen zijn gemakkelijk te bewerken en te monteren, waardoor er ook genoeg andere creatieve toepassingen te bedenken zijn. Gebruik de panelen bijvoorbeeld als hoofdboord van het bed, verwerk ze in een (kantoor)meubelstuk, monteer ze op een deur, gebruik ze als alternatief voor de lambrisering op uw muur of gewoon als een opvallend designelement in het interieur van je klant. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes namelijk: 26, 30 of 35mm om zo een perfect geheel te krijgen. Onze panelen kunnen volledig op maat gemaakt worden tot wel 295cm hoog. Daarnaast bestaat het akoestisch vilt uit 100% gerecycled plastic. Oneindig veel mogelijkheden!

Leuke feit: 
De Head-Boards panelen collectie is verkrijgbaar in 8 verschillende looks. Zo kun je niet alleen de panelen laten stofferen met enkele Head-Boards stoffen maar ook nog eens het vilt voor een nog luxer geheel!

 

De luxe panelen inspiratie 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.