Inspiratie voor de mooiste makeup tafels!

Hoewel veel vrouwen meer uit gewoonte de badkamer als plek gebruiken om make-up aan te brengen, hoeft dit niet altijd de meest geschikte locatie te zijn. Je hebt namelijk voldoende licht nodig en daglicht is altijd het beste licht. Vaak zijn badkamers niet voorzien van een een groot raam, waardoor je van kunstlicht afhankelijk bent. Daarnaast moet je ook langdurig staan en kun je aan het stressen zijn, als een ander gezinslid ook van de badkamer gebruik wil maken.

De slaapkamer, is een plek voor ontspanning en je hebt hier vaak ruimte genoeg. Aan de muur of in een hoek kun je vaak wel een make-up tafel kwijt, waar je al jouw make-up producten kunt uitstallen. De make-up tafel is voorzien van één of meerdere spiegels die goed zicht geeft op wat je aan het doen bent. Helemaal als je ook nog eens geniet van natuurlijk daglicht dat de slaapkamer binnen schijnt. In je eigen slaapkamer wordt je niet gestoord, dus geen stressende gezinsleden voor de deur.

 

Makeup tafel inspiratie

Wist je dat Head-Boards graag jouw droom make-up tafel voor je realiseert? Wij helpen je graag met het ontwerp uit een groot keuze verschillende modellen. Wil je een hele grote make-up tafel of juist een klein formaat? Een grote spiegel of juist een kleinere spiegel voor precisiewerk of misschien wel een combinatie? Led verlichting of zonder led-verlichting? Voor een combinatie met marmer, hout of toch Head-Boards panelen? Alles is mogelijk bij Head-Boards!

Benieuwd naar onze favoriete Makeup tafel inspiraties? Bekijk ze hieronder!


1 opmerking


  • Tom Heisterkamp

    Zoek een makeup meubel met héél veel ruimte, mogelijk op maat.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.