In de stijl van... Manhatten

In de stijl van ... Manhatten


Het interieurontwerp in Manhattan-stijl is bestaat volledig uit klasse en verfijning, met het gebruik van stemmige tinten, warme houten meubels en prachtig vervaardigde stoffen. Eenvoud en elegantie zorgen voor een tijdloze stijl.

 

Manhatten kleurstijl 

Sfeervolle tinten, marmeraccenten en prachtige gedessineerde kussens. Klassieke zwart-witte monochrome tinten met rijke en warme houtsoorten. Neutraal gekleurde banken met donkere houten frames en stud details. De look wordt gecreëerd met stemmige tinten, warme houten meubels en prachtig bewerkte stoffen.

Accentkleuren zijn blauwgroen, marineblauw, zwart-witte accenten. De tonen zijn diep en geven je direct een mood. Romantische ondertonen met frisse bloemen en groen. 

 

Manhatten decorstijl


Geborstelde gouden accenten op meubels en decor met art deco/vintage-geïnspireerde verlichting. Meubels in klassieke stijl. Warme houten details aan bedden. Het behang, de vloerkleden en kussens zijn vaak voorzien van patronen en opvallende details. Een klassieke look maar met dat eigentijdse randje: de echte high-end en luxe appartementsfeer. Elegantie geïnspireerd door mode. 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.