Dé top 3 allerfijnste winterdekbedden

Wil jij helemaal klaar zijn voor de koude nachten? Lees dan vooral verder. Wij hebben namelijk onze 5 fijnste winterdekbedden voor je op een rijtje gezet. Dat dit de allerfijnste dekbedden voor de winter zijn bedenken we niet zelf. Dit zijn namelijk de 5 best verkochte winterdekbedden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zelfs tijdens de koudste winternachten houden deze dekbedden je heerlijk warm.

 

1. CLASSICA DEKBED

Met stip op nummer 1 staat dit 90% donzen dekbed van onze partner Brinkhaus. En toevallig of niet, dit is ook onze eigen favoriet. Waarom? Omdat je met dit dekbed kiest voor een verrassend goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent dat je in de winter geniet van een heerlijk warm dekbed met de warmste warmteklasse met soepel en licht comfort voor een heel fijn prijsje. En dat is nog niet alles. Dankzij de vulling is ervoor gemaakt om je aangenaam warm te houden gedurende de koude herfst en winternachten. De tijk is gemaakt van 100% zacht (donsdicht) mako-katoen en de natuurlijke, duurzame vulling heeft het Nomite® certificaat. 

Door donzen veertjes perfect voor een slaper die graag onder een wolk slaapt.

 

2. BAUSCHI LUX DEKBED

Ben jij op zoek naar een licht dekbed voor tijdens de koudere wintermaanden? Dus wel de warmte in de winter, maar niet een zwaar gewicht op je lijf? Dit 4-seizoenen dekbed is heerlijk licht van gewicht en valt soepel om je heen. Doordat het uit twee losse delen bestaat kun je eindeloos variëren met dit dekbed en geniet je altijd van de juiste temperatuur in bed. De vulling van 100% Holle Thermofill Vezel, zorgt voor dit lichte gewicht, want deze vezels zijn perfect luchtdoorlatend. Het dekbed heeft een katoenen hoes dat goed ademt en ventileert, zodat je wel warm ligt, maar het niet plakkerig aanvoelt.

3. CHALET DEKBED

Wil jij het hele jaar door genieten van het toppunt van comfort dan zit je helemaal goed met dit kwaliteitsdekbed van Head-Boards. Een cadeautje voor je nachtrust. Perfect wanneer je het fijn vindt als je dekbed lekker licht is en soepel om je heen valt zonder in te leveren op warmte. Het dekbed is gevuld met 100% witte Siberische ganzendons. Het ganzendons biedt een zeer hoge isolatiewaarde waardoor het snel warm aanvoelt in je bed. Ganzendons bezit de eigenschap dat er veel lucht vastgehouden wordt, waardoor het een heerlijk warm dekbed is. Het dekbed beschikt over een cassette stiksel waardoor de ganzendons netjes op zijn plek blijft en het dekbed lang goed blijft.  

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.