Hotel totaalconcepten

Van nieuwe bedden, raambekleding, vloeren en bedlinnen.
Hoe gaan we te werk?

Om uw gasten beste beleving te laten ervaren gaan we samen met je in gesprek wat de concepten van de kamers moeten worden. 

Samen met onze in-house architect gaan we ontwerpen maken op basis van de gesprekken en de bouwtekeningen van het hotel. Vervolgens maken we meerdere voorstellen omtrent ontwerpen, kleuren, stoffen en indeling.

Hoe gaan we te werk?

onze werkwijze

Het begint natuurlijk allemaal met een eerste gesprek. Wat zijn uw wensen? Wie is uw doelgroep? Wat wilt u bereiken met de inrichting van uw hotel?

Zodra dit allemaal duidelijk is, komen wij op bezoek om de huidige situatie te bekijken, bespreken we alle mogelijkheden en bepalen we hoe naar de uitgangssituatie wordt toegewerkt. Hierna gaan onze ontwerpers direct aan de slag met de eerste (functionele) schetsen.

Hotel Bedden Collectie
Hotel Bedden Collectie
Hotel Bedden Collectie
Hotel Bedden Collectie
Hotel Bedden Collectie
Hotel Bedden Collectie

Hotel Bedden Collectie

Head-Boards Hotel Bedden Collectie:

De Head-Boards bedden zijn van de hoogste kwaliteit. De gasten zullen het gevoel hebben alsof ze op veren dragen worden.

De mogelijkheden en maten zijn ongelimiteerd bij Head-Boards. Voor bijpassende extra grote dekbedovertrekken, extra grote dekbedden, extra grote moltons en extra grote hoeslakens kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

Combineer onze bedden met één van onze original hoofdborden of maatwerk hoofdborden.

Veel gestelde vragen

Dit is afhankelijk van het formaat van het project. De Head-Boards hotelprojecten hebben gemiddeld een levertijd van 12 werkweken.

Neem contact met ons op om hier een betere inschatting op maat over te krijgen.

Head-Boards beschikt over een groot gespecialiseerd montage team waarmee wij jou volledig kunnen ontzorgen.

Wij bieden de mogelijkheid om in 3 keer gespreid te betalen. Dit zal gebeuren bij start van het project, voor levering en nadat alles perfect is geinstalleerd.