Hoe stelt u uw perfecte bed samen?

Lekker slapen gaat niet (altijd) vanzelf. Een goede nachtrust is niet alleen essentieel voor uw gezondheid en welzijn, maar is ook van groot belang voor een frisse start van een nieuwe dag. Dus wilt u écht uitgerust opstaan, dan is de investering in een goed bed het absoluut waard. Met alle comfort en ondersteuning die uw lichaam nodig heeft. Maar hoe gaat u dit realiseren? Geen zorgen, met de kennis van onze slaapspecialisten helpen wij u op weg om die droom werkelijkheid te maken en uw persoonlijke slaapoase samen te stellen.

Samen met onze slaapexperts bepaalt u welk slaapcomfort goed bij u past en welke wensen u allemaal hebt. Er zijn een hoop dingen waar ze op letten om u zo goed mogelijk te adviseren. Hierbij kijken ze eerst naar uw lichaamsbouw en gewicht, zodat het matras precies kan worden afgestemd op uw figuur. Hieruit blijkt of u een stevig of juist zacht matras nodig hebt. Daarnaast volgt het matras exact uw contouren en voorziet u van de juiste tegendruk of extra ondersteuning in de juiste zones. 


Vervolgens brengt u uw slaapvoorkeuren in kaart, bent u een buik-, rug- of zijslaper? Heeft u het snel warm in bed of zijn er allergieën of lichamelijke klachten om rekening mee te houden? Op basis van al deze nieuwe kennis vind u uw ideale matras. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een vrijblijvend een stylings adviesgesprek in en kom in contact met een van onze adviseurs.  

Adviesgesprek op locatie

Het specialistenteam komt op de aangegeven locatie om samen met u uw toekomstige bed en/of hoofdbord te bepalen. Tijdens het adviesgesprek wordt er rekening gehouden met uitsparingen voor stopcontacten, lichtschakelaars, wandlampen, nachtkasten, plinten & overige bijzonderheden dit binnen uw budget. 

 

Inmeetservice aan huis

Door de inmeetservice kan Head-Boards de allerhoogste kwaliteit bieden. Als klant krijgt u een uniek ontwerp hoofdbord en design bed op maat inclusief 2D tekeningen. Met de inmeetservice heeft u garantie op een perfect ingemeten Hoofdbord en Bed.