Rondingen voor uw huis: stylen met ronde vormen in huis!

CURVED MADNESS

Iedereen kent de verschillende vormen en toch staan we er niet bij stil, dat het gebruik van een andere vorm een totaal andere beleving kan geven aan een ruimte. Vaak wordt er bij het inrichten gekozen voor strakke lijnen en rechthoekige meubels en accessoires. Wist u dat vormen, net als kleuren, uw stemming kunnen beïnvloeden? Door ronde vormen aan uw interieur toe te voegen worden de strakke lijnen doorbroken en brengt dit speelsheid, zachtheid en warmte in uw interieur. Aspecten die erg belangrijk voor een ruimte zijn. Ronde meubels en/of accessoires zijn een warme toevoeging, zorgen voor dynamiek en creëren rust en ruimte in uw huis. En dat is dan ook de reden dat deze trend nog wel even blijft.

 

Rondingen voor in je huis

Het toepassen van deze interieurtrend wordt vaak als spannend ervaren. Toch is dit helemaal niet nodig, omdat deze vormen bij iedere stijl en interieur passen. Ronde elementen als een rond hoofdbordronde poef, ronde spiegels of bollampen kunnen uw interieur een enorme boost geven. Rond zorgt voor warmte en staat een strak interieur totaal niet in de weg.

Een ronde muur in huis een struikelblok voor uw inrichting? Veel mensen denken van wel. Maar door de ronde ruimte op de juiste manier in te richten en uw muur slim te stylen, laat u zo’n bijzonder detail in uw huis prachtig tot zijn recht komen. 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.