Elektrische boxspring: alles wat je moet weten!

Boxsprings zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De bedden zijn erg comfortabel, bieden goede ondersteuning voor uw lichaam en zijn geheel aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast zijn boxspring bedden iets hoger dan standaard bedden, hierdoor creeert u de chique ‘hotel look’. 

Een kwalitatieve boxspring heeft een lange levensduur en is dus altijd een goede investering voor de lange termijn. In combinatie met mooie bekleding en een luxe hoofdbord, is het plaatje helemaal compleet. Wist u dat u bij Head-Boards kunt kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring voor nog meer luxe? 

 

Optimaal comfort

Een standaard boxspring bed ligt al erg comfortabel, maar een elektrisch verstelbaar bed brengt het comfort naar een hoger level. Heeft u bijvoorbeeld last van lichamelijke klachten? Dan is het fijn dat u de slaappositie helemaal zelf kunt bepalen. Natuurlijk is het ook handig wanneer u het hoofdeinde omhoog kunt zetten tijdens het lezen of tv-kijken in bed.

 

Gemakkelijk in gebruik

Een elektrische boxspring is erg gemakkelijk in gebruik. U kunt het bed verstellen door middel van een (draadloze) afstandsbediening. Met één simpele druk op de knop kunt u het hoofdgedeelte en voeteneinde van positie veranderen. U hoeft absoluut geen kennis te hebben van moderne technologische snufjes.

 

Verstelbare boxspring op maat

Kies een geschikt formaat, het type matras en bepaal het soort veren. Daarnaast kunt u het uiterlijk van uw nieuwe bed bepalen. Maak een keuze uit allerlei stoffen voor de bekleding, verschillende soorten pootjes en bepaal de stijl van het hoofd- en voetbord. Op deze manier kun u uw perfecte boxspring bed samenstellen en op maat laten maken. 

Bij een boxspring op maat kunt u denken aan afwijkende ligmaten maar ook bijvoorbeeld aan een afwijkende hoogte van een hoofdbord. Heeft u in uw slaapkamer te maken met schuine muren en wilt u daarom het hoofdbord passend, dan hebben we daar altijd een oplossing voor. 

Waar loopt u tegenaan bij het zoeken naar een boxspring? Laat het ons weten en de oplossing is nabij.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.